Kussens

Verbeter je zeilervaring met onze Bedflex kussens. Deze kussens zijn ontworpen om extra comfort te bieden, rugstress te verlichten en elk moment aan boord niet alleen comfortabel, maar ook echt plezierig te maken.

Eenvoudig te installeren

De kussens zijn ontworpen voor alle soorten boten, zowel gemotoriseerde als zeilboten. Ze worden op hun plaats bevestigd met zuignappen of clips, waardoor de installatie snel, gemakkelijk en veilig is.

Comfort en bescherming

Deze kussens maken de tijd aan boord niet alleen comfortabeler, maar beschermen ook de rug en lendenen en verbeteren zo de ervaring van passagiers tijdens het varen. Het kunstleer dat wordt gebruikt om ze te maken zorgt voor een aangenaam, slijtvast oppervlak, ideaal voor gebruik op zee.

Opties en aanpassingen

Alle kussens zijn verkrijgbaar in twee elegante kleuren: blauw en wit, waardoor ze gemakkelijk bij de esthetiek van de boot passen. Met een standaardlengte van 55 cm passen ze zich goed aan de verschillende ruimtes en specifieke behoeften op boten aan.

Zitkussen

Kussens voor bootstoelen zijn ontworpen voor maximaal passagierscomfort. Ze zijn praktisch voor alle soorten boten en zijn eenvoudig te installeren in slechts een paar eenvoudige stappen. De kussens worden bevestigd met zuignappen, voor een veilige en stabiele installatie. Ze zijn verkrijgbaar in kunstleer, blauw of wit, voegen een vleugje elegantie toe en bieden een comfortabele zitplaats tijdens het varen.

Hoekkussen

Hoekkussens zijn speciaal ontworpen voor moeilijk bereikbare zitkussens en hoeken op boten. Ze veranderen deze anders oncomfortabele ruimtes in aangename relaxzones. Deze kunstleren kussens zijn eenvoudig te installeren met zuignappen of clips en zijn ook verkrijgbaar in blauw of wit. Ze hebben een standaardlengte van 55 cm, wat voldoende dekking biedt voor de meeste behoeften.

Rond kussen

Ronde kussens zijn ontworpen om aan de stuurknuppel van een boot te bevestigen en spelen een cruciale rol in het verhogen van het comfort aan boord. Ze bieden steun en verminderen vermoeidheid tijdens lange tochten op zee. Deze kussens zijn, net als de andere types, gemaakt van slijtvast kunstleer en zijn gemakkelijk te bevestigen dankzij hun zuignap- of clipsystemen. Ze zijn verkrijgbaar in blauw of wit en passen harmonieus bij de esthetiek van de boot terwijl ze een verbeterde functionaliteit bieden.